Adkomst

PARKERING

Øyelegepraksisen disponerer 10 godt oppmerkede parkeringsplasser i et parkeringsanlegg, tilknyttet matbutikken Bunnpris – ca 50 meter fra klinikken, på motsatt side av veien, se kart. Grunnet noe begrensede parkeringsmuligheter, oppfordrer vi flest mulig til å benytte kollektivtransport.

Det vil være en betalingsautomat for disse parkeringsplassene inne i øyeklinikken sine lokaler, og man må bruke bilens registreringsnummer som ledd i betalingsprosessen.

For å sikre at det er ledige plasser til alle pasienter som bruker bil som transportmiddel til konsultasjon, vil parkeringstiden løpe ut 15 minutter etter at øyelegeundersøkelsen er ferdig, og man forlater bygget.

Parkeringsselskapet Vest Park foretar parkeringskontroll.

KLIKK PÅ BUSSKART FOR STORT BILDE

Adkomst

BUSS

Generelt:
Alle busser som går til Haukeland Universitetssykehus, kan man finne korresponderende busser som går ned Møllendalsbakken til stoppet i Møllendalsveien. Bl.a. buss 12, 20, 21 og 403.

KLIKK PÅ MARKØRENE FOR MER INFO.  Se forøvrig www.skyss.no for mer informasjon.

Fra Åsane:
Rute nr 3, Støbotn – Sletten: Denne rutetraséen går innom Åsane bussterminal og har holdeplass i Ulriksdal og ved Haukeland sykehus sør. Man kan enten gå av på Ulriksdalen busstoppet og gå ned Møllendalsbakken til fots, dette tar ca 10 minutter, alternativt kan man gå av på neste busstoppet etter – Haukeland Sør og bytte buss til linje 12, 20 eller 21 som alle stopper på busstopp Haukeland SØR, OBS, på motsatt side av veien, og som har trasé ned Møllendalsbakken med busstoppet Møllendalsveien som det nærmeste til øyelegeklinikken. Når man skal hjem, kan man ta bussen motsatt vei, fra Møllendalsveien til Haukeland sykehus Sør eller ta bena fatt opp bakken.

Fra Fana:
Rute 21 har holdeplasser på Lagunen og på Nesttun og så Møllendalsveien som det nærmeste busstoppet til øyelegeklinikken.

Fra Os:
Der kan man ta buss 600 til Lagunen eller Nesttun og 21 bussen videre, evt 600 bussen til Bygarasjen, og 21 bussen tilbake.

Andre ruter som passerer Møllendalsveien:
Rute 12: Mannsverk via Bystasjonen til  Oasen og retur.

Rute 403: Pendlerrute morgen og ettermiddag mellom Kleppestø og Haukeland. Har holdeplass i Solheimsviken, kort gangdistanse fra Danmarksplass for de som kommer med Bybanen eller buss dit i morgen/ettermiddagstimene.

Adkomst

SYKKEL

Bergen bysykkel har en stasjon ved Møllendal Allmenning, like i nærheten av klinikken og geografisk er Møllendalen er også innenfor området der en kan parkere de omdiskuterte elektriske sparkesyklene.

Adkomst

BYBANE

Den nye bybanetraseen, planlagt åpnet i 2022, skal gå fra Sentrum til Fyllingsdalen t/r. Det skal etableres et bybanestopp «Fløen», like i nærheten av klinikken.